CCT LED> pogledajte fotografije
Najnovija ugradna svetiljka LED tehnologije koja u jednom proizvodu savršeno spaja estetske i funkcionalne performanse. Izuzetno efikasna i prilagodljiva, sa svojim različitim optikama može "stvoriti" razne atmosfere, a sa zadržavanjem visokih standarda u efikasnosti, vizuelnoj prijatnosti i hromatskom kvalitetu. SMART (pametno) - TECH (tehničko) - FEEL (osećajno) - tri naziva, tri "osećaja", različiti dekorativni dodaci i "trimless" verzija bez vidljivog rama daju bezbroj varijanti kombinacija..
     

 
CCT LED ARCHITECTURAL> pogledajte fotografije
Kao najnoviji dodatak familiji, sa svoje četiri različite verzije, kompleksnim optičkim sistemom i mogućnošću usmeravanja, izuzetno je pogodan za profesionalno arhitektonsko osvetljenje, pružajući visoke performanse, preciznost i prilagodljivost.
     

 
RAY LED> pogledajte fotografije
Novi reflektor dizajniran da garantuje akcentirajuće svetlo najvišeg kvaliteta i najboljeg efekta. Njegove odlične performanse, minimalistički dizajn, karakteristike i različita rešenja pozicioniranja, čine ga idealnim za prodajne prostore ali i druge, najrazličitije enterijere
     

 
BEBOOP LED> pogledajte fotografije
je nova mala LED ugradna svetiljka koja se “utapa” u enterijer zahvaljujući specijalnom belom oblom ramu koji se sjedinjuje sa plafonom. Uprkos svojim malim dimenzijama, izuzetno je efikasan jer koristi najnovije generacije LED izvora koji garantuju dugoročne performanse. Postoji i u nadgradnoj i visećoj varjanti.
     

 
CLOUD LED> pogledajte fotografije
Jedinstvenim dizajnom Cloud –a Targetti-jev dizajn tim je maestralno spojio estetiku i funkcionalnost stvarajući harmoničnu mešavinu u kojoj ni jedan detalj nije prepušten slučaju. Zaista inovativan dizajn koji iznenađuje i pleni.
     

 
LED BELT DURA STRIP> pogledajte fotografije
LED svetlosne trake dužine 5m, za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, prepoznatljive po veoma efikasnom osvetljaju. Mogu se dimovati, lake za održavanje i bez UV zračenja. Dostupne u toploj beloj boji (2800K i 3000K) - 96W max, a 72W u RGB verzij. Savitljive, lake za montažu, idealne za sufitno osvetljenje, niše, hodnike. Mogućnost postavljanja u različite aluminijumske profile sa opal difuzorom što povecava mogućnosti instalacije (ugradna, nadgradna I ugaona verzija).
     

 
RTF DOWNLIGHT LED DURA> pogledajte fotografije
Ugradna svetiljka sa integrisanim LED izvorom. Idealna zamena za klasične compact-fluo svetiljke. Difuzno, prijatno svetlo. Snaga 15W – ø135mm i 25W – ø236mm..
     

 
SLIMFLUX PANEL LED DURA> pogledajte fotografije
Ultra tanka LED svetiljka za direktno osvetljenje.
SLIMFLUX paneli menjaju stare fluorescentne svetiljke 60x60cm i imaju mnogo prednosti: odličnu prosvetljenost celom površinom; trenutno paljenje bez treptaja; lako pozicioniranje na bilo kojoj površini zahvaljujući smanjenoj debljini; izrazito visok color rendering - Ra>80; bočno hlađenje; bez potrebe za održavanjem; tonalitet boje - prirodno bela; remote power supply uključen u cenu; može se dimovati sa DALI 1-10V Push i sa DELT50D drajverom.
Može biti ugradni (Armstrong), nadgradni – plafonski I zidni (uz dodatak al. rama u beloj boji) i viseći (uz dodatak sajli)!
     

 
OPTAGON> pogledajte fotografije
SHOPPING KAKAV DO SADA NISTE VIDELI…
Efikasnost i preciznost!
Na proces kupovine izuzetno utiće percepcija kupca tj pogled na proizvod koji se prodaje. Sveža riba treba da izgleda sveže, sveže ispečen hleb treba da odiše toplotom i bojom.
OPTAGON LED I CTC 42W sa 16 new generation micro leda i specijalnom optikom je nova generacija profesionalnih projektora u 2 varijante: reflektor i viseća svetiljka.
OPTAGON CTC verzija je LED svetiljka opremljena prekidačem sa 4 položaja koji omogućava korisniku da odabere hromatsku “boju” svetla u zavisnosti od upotrebe i robe na kojoj se koristi i na taj načim maksimalno iskoristi njene karakteristike kao i prirodno naglasi kvalitete tog proizvoda.
OPTAGON LED postoji u dve varijante i to sa toplom i neutralnom bojom svetla i koristi se tamo gde je namena fiksna i jasno iskazana.
     

 
CCT FLASH GREEN GENERATION > pogledajte fotografije
CCT FLASH GREEN GENERATION svetiljke se mogu definisati “ekološkim” zahvaljujući njihovoj eko-kompatibilnosti i razlikuju se od već postojećih tradicionalnih verzija po tome što su njihove istalacije kao i žabice za kačenje, sada zelene!
Zahvaljujući kombinaciji kvaliteta optike (SCRATCH PROOF) i poslednje tehnologije kompakt fluorescentne sijalice sa visokom efikasnošću, sa niskim sadržajem žive, CCT FLASH GREEN GENERATION omogućava uštedu električne energije do 25% u odnosu na standardnu verziju, te smanjuje emisiju CO2 u okolinu!
Trenutno postoje u dve jačine: 14W i 17W koje zamenjuju do sada postojeće verzije od 18W i 26W, nudeći iste performanse, putem korišćenja novih TC-R sijalica koje će najverovatnije zameniti tradicionalne TC-TEL izvore.
CCT FLASH GREEN GENERATION koristi TWIST&LOCK utičnicu (grlo) GR14q-1 koja olakšava instalaciju i zamenu sijalice jednostavnim sistemom okreni i zaključaj!
     

 

PUR REFLEKTORI> pogledajte fotografije
Minimalni dizajn u susret čiste forme. Proizvedeni u potpunosti od ryton-a, materijala velike otpornosti na toplotu. Završna obrada je u titanium sivoj, beloj ili crnoj boji. Visoko profesijonalna, laboratorijski ispitana i opremljena sa EMR optikom, kontrolom odsjaja i dimerom. Reflektor ima pokretljivost od 359* po vertikalnoj i +90/-90* po horizontalnoj osi. Može biti sinski ili bazni. Izvori svetla su halogeni ili metal halogeni različitih snaga i širine snopa.

     

 

ECHOS> pogledajte fotografije

Bazni / Sinski reflektor. Svetlosni izvor može biti halogeni ili metal halogeni različitih jačina. Telo u hrom, beloj, crnoj i bez-metalize boji.
ECHOS LED:
Reflektor može biti bazni, sinski ili viseći. Telo svetiljke proizvodi se u hrom, beloj, crnoj i bez-metalize boji.

     

 

FUNKY> pogledajte fotografije

Viseće i zidne/plafonske TC-TEL i T16-R fluo sveiljke. Telo od poliranog inoksa, difuzor opalni od polikarbonata.

     

 

ERCOLE> pogledajte fotografije

Viseće TC-L fluo svetiljke specijalno dizajnirane za osvetljavanje velikih zatvorenih površina. Telo je od bojenog poliuretana. Dostupne su i kao direktne i kao direktno/indirektne svetiljke prečnika 105cm ili 150cm.

 


 
     
 
 
RGB sistem> više o RGB-u
Svetlost i boje su neverovatni pokretači emocija i raspoloženja. Svi veća znaju da belo- hladno svetlo povećava koncentraciju pa je i pogodnije za radne prostore, dok toplije - žućkaste nijanse stvaraju opuštajuću atmosferu . Medjutim, za one još zahtevnije, Targetti nudi čitav spektar svetiljki sa kolor miksing sistemom koje u potpunosti menjaju percepciju jednog ambijenta prilagodjavajući ga potrebama onih koji u njemu borave.., RGB sistemi stvaraju šesnaest miliona nijansi, koje u potpunosti mogu redizajnirati prostor. Ova neverovatna inovacija na polju tehnike, uveliko primenljiva i popularna u svetu, došla je i na domaće tržište. Za sve one sa istančanim ukusom RGB sistem ulepšaće kako enterijer tako i eksterijer, a uvek samo sa jednim ciljem spojiti što kvalitetnije sa što lepšim. Preko kontrolnog centra ili daljinskog upravljača, možete stvoriti atmosferu onakvu kakvu ste upravo u tom trenutku poželeli... Sherasade
>
pogledajte više

 

 

U snovima o drevnoj noći dok milion sićušnih baklji osvetljava tminu video sam Seherezadu....

....video sam je medju razigranim zvezdama...
.

....medju peščanim dinama stvorenim od vetra i čarolije svetlosti....

....u talasastim odsjajima vode....

.... i vijugavim putevima izmedju svetlosti i sene....

...Poklonila mi je čaroliju razigrane svetlosti uhvaćenu u pokretu, u viziji hiljadu i jedne noći koju će jednog dana isprićati i vama....